Velkommen til Tjøme Håndball 2020 - 2021

Trening for barn og unge i gang igjen - kamper fremdeles avlyst

Færder kommune har gjenåpnet trening og øvrige fritidsaktiviteter for barn og unge fra og med tirsdag 10.11.2020:

  • Treninger for alle våre juniorlag går igjen som planlagt.

  • Kamper og all annen aktivitet på tvers av klubber er fremdeles innstilt.

  • Damelagets aktivitet er fremdeles innstilt på ubestemt tid.

Vi minner om smittevernreglene til både barn og unge – og også foreldre som følger, venter og henter på ulike aktiviteter. Les nøye gjennom Tjøme håndballs retningslinjer for treninger.


Håndball-høsten er godt i gang på Tjøme!

Alle lagene våre er i gang med treninger, og de fleste spiller også kamper. Vårt nye tilbud om håndballskole for 1. - 3. klasse har vært populært, og det er en fin gjeng som møter på trening hver onsdag. Nå venter vi bare på at det skal åpnes for nærkontakt og kamper i breddeidretten for senior.

Velkommen til kamp med korona-regler

Regler for kamparrangement under korona-regimet er litt mer omfattende enn hva det pleide å være før. Vi har samlet relevant informasjon til lag og publikum som gjester Tjømehallen.

Smittevern i treningshverdagen

Det aller viktigste vi gjør for å hindre smitte er:

  • Om du er syk – hold deg hjemme.

  • God hånd- og hostehygiene praktiseres på trening og på kamp.

  • Hold avstand og unngå nærkontakt utenfor trening og kamp.

Alle i Tjøme håndball er også ansvarlige for å sette seg inn i og følge Tjøme Håndballs smittevernsregler, spesielt retningslinjer for treninger. Dette gjelder spillere, foresatte, trenere, oppmenn, dommere og ledere.

Ta idrettens koronavettkurs

Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Kunnskap om smittevern i idrettsdeltakelse er et effektivt våpen mot smittespredning og avgjørende for at vi kan ha idretten i gang over hele landet. Norges idrettsforbund anbefaler at alle utøvere over 13 år og alle foreldre/foresatte tar koronavettkurset dersom man selv skal delta eller har barn som skal delta i trening, kamper og arrangementer i regi av idretten. Kurset tar ca 10 minutter å gjennomføre.

Flere voksne

Vi har troen på at grunnlaget for en god klubb med mye engasjement, er mange voksne som har oppgaver i klubben. Det bidrar til å skape et bredere miljø der flere føler et ansvar for klubben vår. Med dette som bakgrunn har vi jobbet for å samle færre oppgaver på flere ansvarlige voksne. Mange har vi spurt om å bidra, og flere vil bli spurt. Vi håper folk med tilknytning til klubben og som er glad i håndball, ønsker å være med på å skape et godt miljø i klubben og gjøre Tjømehallen til et godt sted å være.